Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2017 19:10 - Откриване и регистрация на фирма
Автор: regifirm Категория: Бизнес   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

За откриването и регистрация на една нова фирма са необходими редица документи и специфичното им попълване. Всяка грешка, възникнала дори по технически причини, може да стане причина за отказ от регистрация в Агенцията по вписвания. Вероятно на много хора може да им се струва, че ще се справят сами, но всъщност не е желателно да се рискува. Не случайно има толкова фирми, които предлагат тази услуга. Обикновено това са опитни юристи или счетоводни кантори, които са запознати в детайли с нормативните документи и изискванията за попълването им.

В повечето случаи обръщайки се за откриване и регистрация на фирма към компетентни лица, се установява, че въпреки предварителната подготовка и обмислянето на повечето важни детайли от стартиране на желания бизнес, всъщност нещо се пропуска. Съветите относно фирмено право и дори самата форма / регистрация на ЕООД/ООД/ на желаната фирма, нейното име и т.н. , може да се окажат доста ценни и дори решаващи за успешният старт и развитие.

Факт е, че повечето нови фирми в България оцеляват едва до 5-тата година. Това е доста мрачна стаистика и вероятно се дължи на грешки от страна на хора, които не добре са прецизирали своите планове и финансови компетенции при започване на бизнес.

Преди да се стартира един бизнес и да се открие фирма, винаги е добре да се направи консултация с компетентен юрист по фирмено право за да не започваме бизнеса си с грешки.

Невероятно е всъщност колко ценни съвети могат да се получат от хората, които с години се занимават с откриване и регистрация на фирми. Те са запознати в детайли с всички тънкости с нормативните документи и промените, които доста често са факт в законодателството ни.

Дори да се смятате за виртуоз в попълването на документи, не е добре да рискувате и да започнете сами регистрация на фирма. Услугата не изиска много средства, но спестява време, нерви и преди всичко опасността от фал старт на новия Ви бизнес. 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: regifirm
Категория: Бизнес
Прочетен: 70216
Постинги: 17
Коментари: 3
Гласове: 19
Архив